Bue Logo preview.okolariet.dk

TICRA

rumteknologi.jpg

Oekolariet _ticra

Virksomheden er ligger i det centrale København og blev stiftet i 1971. Firmaet er specialiseret indenfor design og analyse af antenner, og har deltaget i udviklingen af en lang række antenner til kommunikationssatellitter.

Antenner
Det er meget dyrt at udvikle, opsende og drive en kommunikationssatellit, og derfor ofres der mange ressourcer på at forøge kapaciteten på hver enkelt satellit. Blandt andet udvikles avancerede reflektorantenner, som samler den udstrålede effekt indenfor specificerede områder og samtidigt holder udstrålingen væk fra naboområder. 

Avanceret software
For at kunne designe og analysere sådanne antenner har TICRA over en lang årrække udviklet avanceret antennesoftware, som sælges til de førende satellitproducenter verden over. Endvidere virker TICRA som konsulenter på antenneområdet.
TICRA har haft mange udviklingsopgaver for den europæiske rumfarts-organisation ESA og den internationale telekommunikationsorganisation INTELSAT, og har medvirket i design af kommunikationsantennerne på fx INTELSAT 8 og Olympus. Firmaet har også været involveret i en lang række satellitprojekter fx Eutelsat, Arabsat, Sirius og mange andre.

www.ticra.com

TICRA

TICRA har været underleverandør til PLANCK satellitten.

T.V.

TICRA har deltaget i udviklingen af flere kommunikationssatellitter.