Bue Logo preview.okolariet.dk
Gratis adgang for alle

Få en sjov, spændende og lære­rig oplevelse

Økolariet ligger midt i Vejle lige overfor banegården.

Vi har åben alle ugens dage kl. 10-16 fra 1. februar til 30. november.

Det fælles tema for udstillingerne er bæredygtighed, altså hvordan vi sammen kan være med til at passe på vores klode til glæde for os selv og fremtidige generationer. 

Til sæson 2020 har vi bygget en ny udstilling om vores klimaudfordringer, og vi har skabt nye spændende udstillingselementer i vores kloakudstilling. Til påske kommer der en ny udstilling om den indvirkning, som afbrænding af regnskoven har for de mennesker, der lever der og for os, der lever langt fra regnskoven. 

Vi har en aktiv skoletjeneste, hvor fire lærere er klar til at give eleverne et indblik i, hvordan alt det der med bæredygtighed hænger sammen med, hvad vi foretager os i vores hverdag. 

Året rundt arrangerer vores dygtige naturvejleder offentlige ture ud i Vejles skønne natur, hvor alle, der har lyst, ganske gratis kan deltage. 

I butikken er der et bredt udvalg af varer, der er produceret på en bæredygtig måde. Vi har ingen café, men du er velkommen til at spise din madpakke i Økolariets madpakkerum eller på vores taghave.

Vi sætter en ære i, at du bliver taget godt imod og får en god oplevelse i Økolariet.

Hilsen hele Økolarieteamet

Plast i havet 6.jpg
Gratis adgang for alle

Få en sjov, spændende og lære­rig oplevelse