Bue Logo Til forsiden

Klimamonstre på besøg

Økolariet gentager succesen og får i 2023 igen besøg af Klimamonsteret Birk. Birk har meldt sin ankomst fire gange henover året, og i år leverer Birk klimamoster-teatershow. Og udover det tager Birk også sin nye veninde Luna med, som du kan hilse på. 


“Birk og jagten på det forsvundne pindsvin” - en skraldgod fortælling til de små børn.

Klimamonstret Birks bedste pindsvine-ven Nipper er forsvundet. Birk er nødt til at finde ham. I jagten efter sin stikkende ven falder Birk over et problem, som han er nødt til at løse, og han får derfor brug for hjælp fra sin menneskeven Helene, og alle de børn, han kan.
Hvor er Nipper? Og vil det lykkes for Birk at finde ham?

Kom og se et rigtig monster-teatershow - som har en varighed på 20 minutter.
➡️ Show 1: kl. 13.00 - 13.20
➡️ Show 2: kl. 14.00 - 14.20

➡️ Ind imellem showene uddeler Klimamonstrene Birk og Luna krammere og der er tegnekonkurrence i forhallen med udlodning af to præmier. 

➡️ Pris: gratis og ingen tilmelding

Sjovt for alle børn i alderen 3-9 år.

Datoer: 
Søndag den 19. marts kl. 13-15
Søndag den 7. maj kl. 13-15 
Søndag den 24. september kl. 13-15
Søndag den 19. november kl. 13-15

20220604 134422 Klimamonstret Birk leverer et sjovt klimamonster-teatershow Luna Og Birk Birks nye veninde Luna kommer også med på Økolariet

Klimamonstre på besøg

Lidt om Klimamonstret Birk:
Birk er en del af "Små Klimamonstre", hvor der er 4 andre klimamonstre i et børneunivers, som lærer børn gode klimavaner. Birk er god til at finde på ting. Det kan være alt lige fra lege, han vil lege med sine venner til små, nye opfindelser, som kan hjælpe andre. For eksempel fandt han engang på et Små Klimamonstre brætspil, som handler om at redde haven. Læs mere her